• Novosti
  • AM program
  • WSP program
  • Tehnička pravila
  • Fotografije
Srbija i evropske integracije - sektor voda. Klub poslanika, Tolstojeva 22, Beograd 22. mart 2019.
Rezervišite termin i prijavite se. Konferencija otpadne vode, komunalni čvrsti otpad i opasan otpad.
Zapisnik sa 19. MEĐUNARODNE KONFERENCIJE “VODOVODNI I KANALIZACIONI SISTEMI” JAHORINA – PALE
Program «Savetodavne usluge o upravljanju sredstvima vodovodnim preduzećima Jugoistočne Evrope»- SEEAM obezbeđuje najbolje metodologije prilagođene zahtevima i specifičnim uslovima javnih preduzeća u regionu.
Faze i prednosti projekta. Projekat omogućava pristup specijalizovanom softveru EDAMS IAM kao rešenju za integrisano upravljanje sredstvima. Ovaj softver zasnovan je na najboljoj praksi, proverenoj i dokazanoj metodologiji i na godišnjem nivou sprovodi se kroz srebrnu, zlatnu i platinastu fazu.
UTVSI AM centar pruža podršku svim zainteresovanim preduzećima učesnicima iz Srbije, Makedonije i Crne Gore. Preduzeća su oslobođena troškova same obuke i pokrivaju samo troškove rada na cloud platformi i kao dela troškova podrške AM Centra.
Napredni dvodnevni trening Upravljanje Infrastrukturnim Sredstvima EDAMS -NDM je organizovan i sproveden od strane UTVSI AM Centra od 18-19. Septembra 2018. godine u Beogradu.
Dunavska saradnja u edukaciji - Bezbednost vode i upravljanje krizama: Osnove kontinuiteta poslovanja za upravljanje katastrofama
Danube learning partnership - Water Safety and Crisis Management: Business Continuity Essentials for Disaster Risk Management
  • 1